İlk Görüşte "Aşk"

Kadınlar erkeklerde ki gibi ilk görüşte aşka kapılmıyorlar. Çünkü kadın mekanizması değerli olduğunu biliyor ve en iyisini seçmeye çalışıyor. İlk görüşte aşk erkek için bi tehlike uyandırmıyor ama kadın yanlış erkeğe aşık olursa maliyeti o denli yüksek olur. Erkek olarak sadece resmini gördüğünüz bi kıza “lan ben bunla evlenirim evi de üstüne yaparım” diye biliyorken kadınlar en fazla “hoş çocukmuş olabilir” diyorlar. Gerçi kadından bunu duyduysanız işiniz biraz daha kolay, radara girmişsiniz demektir.  
Yine de işiniz asla bitmiyor ve sürekli test ediliyorsunuz. Sizin sadece memelerine bakarak aşık olduğunuz kız sizi kaç farklı şekilde test ediyor. Bunlardan en önemlisi ; sadakat yani bağlılık testi. Bu dallama bana bağlı kalır mı ? diyor bilinçaltı. Yani bir kızı kendinize aşık etmeniz sizin ona aşık olmanızdan zor oluyor. Ve bu testler hiç bir zaman bitmiyor. 
Şöyle de güzel bir bilgi vereyim. Evli çiftlerle yapılan araştırmalara göre; evlenmeden önce bu kişiler %90 oranında birbirlerinden en fazla 5 blok uzaklıkta oturan kişilermiş. Yani aşkı tetikleyen unsurlardan biri de sürekli olarak vakit geçirmek, birbirine maruz kalmak. Ne kadar ç🆗 birliktelik o kadar ç🆗 aşk. Birbirini her gün gören insanlar.Okulda, işte vs birbirine bağlanma oranları da o kadar artıyor. Sevgililer üzerinde yapılan araştırmada da en ç🆗 aynı sınıftan insanlarla birlikte oldukları saptanmış.

Yorumlar