Youtube Music, Aile Paketi Planı da Duyurarak 12 Ülke ile beraber 17 ülkede kullanıcılara hizmet vermeye başladı.

YouTube Music resmi olarak kullanıcılara sunuldu



Spotify ve Apple Music'e rakip olacak yeni müzik servisi YouTube Music, 17 ülkede kullanıcılara hizmet vermeye başladı. Milyonlarca şarkıyı dinleme imkanı veren uygulama, tıpkı diğer servisler gibi kullanıcılara üyelik avantajları sunuyor



Google, müzik stream sektöründe kendine sağlam bir yer edinme amacıyla yayınladığı Youtube Music üzerindeki çalışmalarına hızla devam ediyor. Uygulama, bugün itibariyle 12 farklı ülkeye daha açılıyor.





Tıpkı Spotify ve Apple Music gibi müzik servisi piyasasına da yön vermek isteyen Google, YouTube Music’i 17 ülkede resmi olarak kullanıcılarla buluşturdu. Milyonlarca şarkı ve binlerce çalma listesini dinleme imkanı veren uygulamayı ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz ancak bu durumda reklamlara katlanmak zorunda kalabilirsiniz
Halihazırda Youtube Music Avustralya, ABD, Yeni Zelanda, Meksika ve Güney Kore olmak üzere 5 farklı ülkede resmi olarak yayınlanmıştı.
Bugün itibariyle bu 5 ülkeye Avusturya, Kanada, Finlandiya, Yunanistan, Almanya, İrlanda, İtalya, Norveç, Rusya, İspanya, İsveç ve Birleşik Krallık olmak üzere 12 yeni ülke daha eklenmiş oldu.

Eğer reklamlara boğulmadan sınırsız müzik dinlemek istiyorsanız ayda 9.99 dolar ödeyerek YouTube Music Premium’a üye olabilirsiniz. Aynı avantajlardan 14.99 dolarlık altı kişinin kullanabileceği aile paketini tercih ederek de yararlanılabiliyor. Ayrıca tercihinizi yapmadan önce 3 ay süreyle YouTube Music Premium’un ücretsiz deneme sürümünden faydalanabiliyorsunuz.

Milyonlarca şarkının yanı sıra binlerce çalma listesi, sanatçı radyoları, Youtube remix koleksiyonları, canlı performanslar, coverlar ve müzik videoları içeren servis, hem mobilde, hem de masaüstünde kullanılabiliyor. "Akıllı Arama" özelliğiyle de kullanıcılar şarkıları sözler veya açıklamalar aracılığıyla bulabiliyor.



iOS ve Android için tasarımı yenilenen YouTube Music uygulamasının yanında bir diğer yenilik de YouTube Red’in yerine gelen YouTube Premium servisi. Ayda 11.99 dolar ödeyerek servisin sunduğu bütün filmlere ve dizilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca yine 17.99 dolara aile paketi seçeneği ve 3 aylık ücretsiz deneme seçeneği mevcut.

Ücretsiz bir versiyonu da bulunan uygulama, müzik videolarındaki reklamları kaldırma, arka planda müzik çalma ve şarkıları çevrimdışı dinlemek üzere indirebilme gibi özelliklerini ise 9.99 dolarlık bir abonelik paketiyle sunuyor.
Youtube Music'e yeni getirilen bir abonelik sistemiyse, aile paketi. Kullanıcılar 14.99 dolar ödeyerek toplamda 6 kişiye kadar paketlerini genişletebiliyor.


Yorumlar