En İyi Ücretsiz Twitter Unfollow - Nonfollow Araçları

En İyi Ücretsiz Twitter Unfollow Nonfollow Araçları 

Twitter, bloglama için harika bir  pazarlama ve tanıtım aracıdır , ancak etkili bir şekilde kullanılıyorsa .
Twitter'ı dokuz yıl önce kullanmaya başladığımda, Twitter'ın pazarlama faydaları hakkında hiçbir şey bilmiyordum. Bir amatör gibi tweet atıyordum ve kullanıcıları ikinci bir düşünce olmadan takip ediyordum Zaman geçtikçe, sosyal medya gürültüsünün sıkıntısını anlamaya başladığımda,  sosyal medya hesaplarımdaki karmaşayı azaltmaya başladım.
Öncelikle, Twitter'da takip edeceğim hesaplar konusunda özel oldum. Etkin olmayan veya Twitter zaman çizelgeme değer katmayan kullanıcıları izlemeye başladım .
Ayrıca beni geri takip etmeyen birçok takipçiyi de takip ettim .
Twitter profilimi hala sık sık temizliyorum. Ve yaptığım zaman, takipçisi olmayanları izleyerek başlıyorum.
Bugün, takip ettiğiniz Twitter profillerini bulmak için kullanabileceğiniz, ancak sizi takip etmeyen araçların bir listesini paylaşacağım. Eğer varsa planı onları izlemekten vazgeçmeye, bu soruları cevaplayarak başlayın:
  • Tweet'lerini okumaktan hoşlanıyor musun?
  • Bu Twitter kullanıcısını bizzat tanıyor musunuz?
Her iki soruya da cevabınız evet ise , o kullanıcıları takip etmeye devam edin.
Fakat ikisine de hayır cevabı verirseniz , onları takip etmekten vazgeçmeyin!

Sizi takip etmeyen kullanıcıları takip etmeyen kullanıcılar için ücretsiz Twitter unfollow aracı:

ManageFlitter takipçisi olmayan takipçileri takip etmek için favori bir Twitter aracıdır . Yeni beta sürümü birden fazla Twitter hesabı seçmenize izin veriyor ve tek bir tıklamayla bunları takip edebilirsiniz.
Sahte Twitter takipçileri  ve en konuşkan Twitter takipçileri bulmak gibi birçok özellik var  Bu araç ayrıca, Twitter hesabınızı genel olarak etkili bir şekilde yönetmenizi sağlar. Genel olarak, ManageFlitter, seveceğiniz bir (ücretsiz)  araçtır.
Filtreyi Twitter aracını yönet
Circleboom  , bir Twitter yönetim aracıdır, akıllı ancak kullanımı kolay arama modülü ile takip edilecek doğru profilleri bulmanıza yardımcı olur.
Arkadaşlarından bazılarını takip etmen gerekiyorsa , Circleboom'daki unfollow modülünükullanabilirsin Sizi takip etmeyenleri takip etmenize, sahte hesaplara, spam göndericilere, eşlere veya aktif olmayan hesaplara rakiplerine kıyasla çok hızlı ve etkili bir şekilde takip etmenize yardımcı olacak bir avuç filtre sunar.
Circleboom, diğerlerinin sahip olduğu tüm özellikleri kapsar ancak en uygun rakibin fiyatının neredeyse yarısını daha uygun fiyatlarla sunar. Circleboom'un ayırt edici özelliklerinden biri , web sitenizi / blog RSS beslemenizi twitter hesabınıza bağlamanızı sağlayan RSS Tweetleridir.
Mobil uyumlu, hızlı yanıt veren tasarımıyla Circleboom, hareket halindeyken işleri takip / takip etmeyi eğlenceli hale getirir.
Takipçilerinizi takip etmemek için Geeky Flush kullanabilirsiniz. Adından da anlaşılacağı gibi, bu araç sizi takip etmeyen Twitter takipçilerini “temizliyor”.
Tweepi basit bir araçtır ve listeyi sıralayabilir ve sırayla izlerini kaldırabilirsiniz. Tweepi kadar hızlı değildir ManageFlitter , ama çok görsel olarak çekici.
Tweepi kızak takipçileri
4.  CrowdFire
Eskiden “JustUnfollow” olarak bilinen CrowdFire , Twitter'ın takipçileri takip etmemesi için en iyi ücretsiz araçlardan biri Takipçi olmayan kişileri, takip tarihi dahil olmak üzere çeşitli faktörlere göre sıralayabilirsiniz (böylece sizi hiç takip etmeyen eski takipçiler önyüklemeyi alabilir). Her gün CrowdFire kullanarak 25 kişiyi ücretsiz olarak izleyebilir veya takip edebilirsiniz.
Bu günlük limiti artırmak istiyorsanız, her zaman ücretli bir aboneliğe yükseltebilirsiniz. CrowdFire ayrıca  tamamen işlevsel iOS ve Android uygulamaları sunar ve muhtemelenSmartphone'umda kullandığım en iyi Twitter yönetim aracıdır .

justunfollow
(Ayrıca ücretsiz olan ve gerçekten harika bir Twitter aracı olan SocialOomph Twitter hizmetini de inceleyin .)
Twitter arayüzünüzü temiz tutmak için bu Twitter unfollow araçlarından birini bir arada kullanmak iyi bir fikirdir. Blog'ların ve şirketlerin Twitter hesaplarını takip etmediğinizden emin olun, çünkü hiç kimseyi takip etmiyorlar !
Özellikle yararlı bulduğunuz benzer araçları kullanıyorsanız, lütfen yorumlarınızı bizimle paylaşmaktan çekinmeyin.  
Bu bilgiyi yararlı buldunuz mu? Twitter takipçilerinizle paylaşın (sizi takip etmeyenler!)…
Daha sonra keşfetmeniz için el ile seçilmiş birkaç araç:

Yorumlar